Frytki Z Cukinii Pieczone W Piekarniku
Pieczone w piekarniku frytki z cukinii to amerykański przepis, który służy 6. Ta przystawka ma 742 kalorie, 28g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, chrupiącą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 981 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Frytki Z Cukinii Pieczone W Piekarniku, Pieczone W Piecu Parmezan Frytki Z Cukinią, oraz Pieczone W Piecu Parmezan Frytki Z Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425ºF i umieść kilka stojaków na blasze do pieczenia (używam stojaków chłodzących) lub posmaruj dużą blachę do pieczenia.
Odciąć końce off cukinii, i pokroić każdy w patyki, które są o ¼ cala grubości i 3 cale długości. Odstawić.
Umieść płatki, sól, czosnek i cebulę w młynku do przypraw lub robocie kuchennym i pulsuj kilka razy, aż do dość dobrze zmielonego, ale nadal jak gruba okruchy.
Umieścić mieszaninę okruchów w płytkim naczyniu.
Ubij razem musztardę, olej i wodę w dużej misce, i dodać kije cukinii, podrzucając do herbu.
Jeden po drugim, usunąć kije cukinii z mieszaniny dijon, pozwalając nadmiar kapać off, i zwinąć je w mieszaninie okruchów do pokrycia.
Umieścić kije cukinii na stojakach lub blachy do pieczenia, i pop je w piekarniku na około 20 do 30 minut, lub do momentu, gdy są chrupiące do własnych upodobań i przetargu wewnątrz. Cukinia zmięknie nieco bardziej w środku, gdy ostygnie.