Frytki Yucca z majonezem kolendrowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj frytki Yucca z majonezem kolendry spróbować. Jedna porcja zawiera 622 kalorie, 2G białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Mieszanka yucca, olej roślinny, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Frytki Yucca z majonezem kolendrowym, Frytki Yucca, oraz Yucca Fries-Guy Fieri.
Instrukcje
Gotować yucca we wrzącej osolonej wodzie w holenderskim piekarniku 30 minut lub do przetargu widłowego. Dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi i rozprowadzić na blachach do ostygnięcia.
Pokroić każdy na 1/4-cala-grube frytki, i odstawić.
Połączyć majonez, kolejne 4 składniki i, w razie potrzeby, pieprz cayenne w małej misce.
Wlać olej na głębokość 3 cali do holenderskiego piekarnika i podgrzać do 35
Smaż yucca, w 3 lub 4 partiach, 6 minut na partię.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powrót oleju do 350, i smażyć yucca, w 3 lub 4 partie, kolejne 6 minut lub aż chrupiące.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i w razie potrzeby doprawić solą.
Podawać z majonezem kolendry.