Frytki W Piekarniku Po Niemiecku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj frytek w niemieckim stylu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ziemniaki, ocet jabłkowy, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frytki W Stylu Cajun, Frytki W Stylu Cajun, oraz Niemieckie Naleśniki Z Piekarnika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Ziemniaki Parboil przez 4 minuty w dużym garnku na średnim ogniu lub przebić widelcem i kuchenką mikrofalową przez 6 minut. Gdy gotowe, pokroić na 8 klinów każdy i posypać octem.
Na dużej patelni, podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim ogniu, dodać boczek i gotować, aż chrupiące.
Wyjąć łyżką szczelinową do ręczników papierowych i zarezerwować. Ziemniaki wrzucić do boczku i doprawić cukrem, solą i pieprzem. Rozsypać na blasze i piec, w nagrzanym piekarniku, aż złoty i chrupiące, o 20 protokół.
Ziemniaki przełożyć do miski i wymieszać z natką pietruszki i boczkiem.