Frytki Kreolskie
Kreolskie frytki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać olej z orzeszków ziemnych, musztarda dijon, ocet winny ryżowy i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to frytki, jak zrobić frytki w domu, Chrupiące Frytki, oraz Duszone Frytki.
Instrukcje
Rozgrzej olej do 375 stopni F.
Używając dużego garnka, gotuj ziemniaki ze skórkami, aż będą prawie gotowe. Pozostawić do ostygnięcia i pokroić ziemniaki w długie paski o szerokości około 1/4 do 1/2 cala i grubości. W dużym garnku lub frytkownicy smażyć ziemniaki przez 5 do 6 minut. Ziemniaki powinny utykać.
Wyjąć ziemniaki i umieścić na ręcznikach papierowych i pozostawić do odsączenia.
Umieść ziemniaki w oleju na 3 do 5 minut, lub do brązowego.
Frytki wyjąć z oleju, osuszyć na papierowym ręczniku, a gdy jeszcze gorące, doprawić przyprawą pieprzu kreolskiego i podawać z sosem do zanurzania musztardy Klonowej.
Wszystkie składniki ubić i podawać.