Frytki i ryby

Frytki i ryby
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj frytek i ryb. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 8900 kalorii, 23G białka, oraz 952g tłuszczu każdy. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę Dash old bay, brązowe piwo, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Ryba z frytkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Rozgrzać olej z krokosza barwierskiego w piecu holenderskim 5-quart na dużym ogniu, aż osiągnie 320 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Używając krajalnicy V z szerokim ostrzem, pokrój ziemniaki skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
5
Umieścić w dużej misce z zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
W misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sól, pieprz cayenne, i Old Bay przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Ubijaj piwo, aż ciasto będzie całkowicie gładkie i wolne od grudek. Przechowywać w lodówce przez 15 minut. Uwaga: ciasto można przygotować do 1 godziny przed czasem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dokładnie odcedzić ziemniaki, usuwając nadmiar wody. Gdy olej osiągnie 320 stopni, zanurz ziemniaki w oleju. Pracując w małych partiach, smażyć przez 2 do 3 minut, aż będą blade i dyskietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Wyjąć z oleju, odcedzić i schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Zwiększ temperaturę oleju do 375 stopni. Ponownie zanurzyć frytki i gotować, aż chrupiące i złoty kolor, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Wyjąć i osuszyć na stojaku do pieczenia. Doprawić solą koszerną na gorąco i trzymać w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Pozwól olejowi powrócić do 350 stopni. Lekko pogłębiać paski ryb w skrobi kukurydzianej. Pracując w małych partiach, zanurz rybę w cieście i zanurz w gorącym oleju. Gdy ciasto jest ustawione, obrócić kawałki ryby nad i gotować, aż złoty kolor, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RybyRyby
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
13
Odcedzić rybę na stojaku do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
14
Podawać z octem słodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SłodowyOcet Słodowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn