Frytki dla Jules
Frytki dla Jules mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oleju canolan, kminek, przyprawiona sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Bananowy Jules, Francuskie Bagietki Bezglutenowe Jules' Crusty, oraz Jules Bezglutenowa Mieszanka Mąki Uniwersalnej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Obrać ze skóry słodkie ziemniaki.
Pokrój je w kliny 3/4 na 1/4 cala.
Umieścić kliny na blasze do pieczenia i wymieszać z olejem.
Rozłóż kliny, upewniając się, że się nie pokrywają.
Resztę składników wymieszać z ziemniakami.
Piec 20 minut, wyjąć z piekarnika, obrócić ziemniaki, wstawić z powrotem do piekarnika i piec przez kolejne 15 minut.
Wyjmij z piekarnika, usuń kliny z tacy na blachy i odstaw na 10 minut. Następnie włóż z powrotem do piekarnika na 3 minuty, aby podgrzać.