Fruitcake Slice ' N ' Bakes
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać Fruitcake Slice ' N ' Bakes spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 734 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.54 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, vanillan ekstrakt, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Plastry cytrynowe, Gingersnap Slice' N ' Bakes, oraz Lemon-Rozmaryn Slice ' N ' Bakes.
Instrukcje
Kandyzowane owoce, skórkę pomarańczową i skórkę cytrynową namoczyć w przyprawionym lub ciemnym rumie 30 minut.
Beat masło i następne 4 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 do 3 minut lub aż kremowy.
Dodać mąkę; ubić do wymieszania. Wymieszać z mieszaniną owoców. Podziel ciasto na 4 porcje i uformuj każdą porcję w kłodę o wymiarach 8 x 2 cale. Owinąć w folię i schłodzić 1 godzinę.
Ubić razem jajko i 1 łyżkę. woda. Rozpakuj kłody i szczotkuj ubitym jajkiem.
Posypać posiekane orzechy włoskie na dzienniki, naciskając do przyklejenia, i rewrap. Chill 30 minutes.
Pokroić dzienniki w plastry o grubości 1/4 cala; umieść 1 cal od siebie na 2 arkuszach do pieczenia wyłożonych pergaminem.
Piec 10 do 14 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane, przełączanie patelnie w połowie. Ostudzić na blasze do pieczenia 5 minut.
Przenieść do stojaków drucianych i ostudzić.
* Można zastąpić sorgo lub miód.