Fruit Crunch Sundae
Fruit Crunch Sundae może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 27g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,66 USD za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka truskawek, oleju roślinnego, kokosa i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Fruit Crunch Sundae, Oreo Crunch Sundae, oraz Czekoladowo-Chrupiące Lody Truskawkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wrzuć owies, kokos, migdały, olej i miód razem w dużej misce, aż zostaną całkowicie połączone.
Wlać na patelnię i piec, mieszając od czasu do czasu szpatułką, aż mieszanina zmieni się na ładną, nawet złotobrązową, około 20 minut.
Wyjąć granolę z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia, mieszając raz.
Wymieszaj truskawki, jagody i ananasa w misce. W 4 szklankach lodów lodowych najpierw nakładaj owoce, następnie jogurt i schłodzoną granolę na przemian, aż napełnisz szklanki.