Frittatine Verdi in Insalata
Frittatine Verdi in Insalata wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 325 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, jajka, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frittatyna w Trippie (Frittatan w sosie pomidorowym), Spaghetti z zielonymi pomidorami Spaghetti con Pomodori Verdi, oraz Szpinakowe Gnocchi (Gnocchi Verdi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drobno posiekać miętę, bazylię, oregano i liście kopru włoskiego i umieścić w misce. Jajka rozbić w tej samej misce, dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Umieść nieprzywierającą patelnię saute od 8 do 10 cali na średnim ogniu, dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i podgrzej, aż do palenia.
Dodać jedną czwartą mieszaniny ziół jaj do patelni i gotować cienkie frittata aż złoty kolor. Odwróć i gotuj 1 minutę z drugiej strony, wyjmij na talerz do ostygnięcia. Powtarzaj, aż mieszanina jaj zostanie zakończona, umieszczając kolejne frittaty na różnych talerzach. Gdy wszystkie są fajne, stos na wierzchu siebie i pokroić w 1/4 cala julienne paski. Wrzucić do czystej miski z Escarole, skórki pomarańczowej i segmentów, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z cytryny i skórki. Doprawić solą i pieprzem, wrzucić do obtarcia i podawać.;