Frittatine Verdi in Insalata

Frittatine Verdi in Insalata
Frittatine Verdi in Insalata wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 325 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, jajka, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frittatyna w Trippie (Frittatan w sosie pomidorowym), Spaghetti z zielonymi pomidorami Spaghetti con Pomodori Verdi, oraz Szpinakowe Gnocchi (Gnocchi Verdi) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drobno posiekać miętę, bazylię, oregano i liście kopru włoskiego i umieścić w misce. Jajka rozbić w tej samej misce, dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Umieść nieprzywierającą patelnię saute od 8 do 10 cali na średnim ogniu, dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i podgrzej, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać jedną czwartą mieszaniny ziół jaj do patelni i gotować cienkie frittata aż złoty kolor. Odwróć i gotuj 1 minutę z drugiej strony, wyjmij na talerz do ostygnięcia. Powtarzaj, aż mieszanina jaj zostanie zakończona, umieszczając kolejne frittaty na różnych talerzach. Gdy wszystkie są fajne, stos na wierzchu siebie i pokroić w 1/4 cala julienne paski. Wrzucić do czystej miski z Escarole, skórki pomarańczowej i segmentów, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sok z cytryny i skórki. Doprawić solą i pieprzem, wrzucić do obtarcia i podawać.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
EscaroleEscarole
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn