Frittata szpinakowo-grzybowa
Szpinak i grzyb Frittata może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 125 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera ricotta, szpinak, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest znakomite. Spróbuj Frittata Z Grzybami Szpinakowymi, Frittata ze szpinakiem i grzybami, oraz Boczek Pieczarkowy Szpinak Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
W dużej misce, ubij razem wszystkie składniki, aż dobrze wymieszane. Spryskaj 9-calowy talerz ciasta sprayem do gotowania i wypełnij mieszaniną szpinaku.
Piec przez 30 minut, lub do rumiane i zestaw.
Ostudzić przez 20 minut, pokroić w kliny i podawać.