Frittata szpinakowo-grzybowa

Frittata szpinakowo-grzybowa
Szpinak i grzyb Frittata może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 125 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka częściowo odtłuszczonego sera ricotta, szpinak, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest znakomite. Spróbuj Frittata Z Grzybami Szpinakowymi, Frittata ze szpinakiem i grzybami, oraz Boczek Pieczarkowy Szpinak Frittata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce, ubij razem wszystkie składniki, aż dobrze wymieszane. Spryskaj 9-calowy talerz ciasta sprayem do gotowania i wypełnij mieszaniną szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec przez 30 minut, lub do rumiane i zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ostudzić przez 20 minut, pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn