Frittata Bethenny
Frittatan Bethenny jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz warzywa, białka, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bethenny Frankel Granola, Ziemniaki Rosemary-Bethenny Frankel, oraz Frittata di zucchine al forno (pieczona Frittata z cukinią).
Instrukcje
Przykryj małą nieprzywierającą patelnię żaroodporną sprayem do gotowania i podsmaż warzywa na średnim ogniu.
Kolejne 3 składniki ubić razem (przez sól i pieprz), przelać na patelnię i mieszać do lekko zestalonego.
Piec 15-20 minut lub do prawie firmy.
Frittatę posypać serem i piec do twardości; podawać.