Frisée, Radicchio i mieszana Zielona sałatka z krewetkami i grzybami
Frisée, Radicchio i mieszana Zielona sałatka z krewetkami i grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 204 kalorie, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką grzyby, estragon, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frisée, Radicchio I Mieszana Zielona Sałatka Z Krewetkami I Grzybami, Sałatka Frisee I Radicchio, oraz Radicchio, Frisée i sałatka z karczocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Whisk ocet, estragon i szalotka w małej misce do mieszania. Stopniowo ubijać w 2/3 szklanki oleju. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej i przerobić przed użyciem.)
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby i smażyć do miękkości, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Super.
Połącz krewetki, baby greens, frisée, radicchio i grzyby w dużej misce.
Dodaj vinaigrette i wrzucić do herbu. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem.