Frijoles Molidos (Fasola Refrydowana)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Frijoles Molidos (Refried Beans). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką ser cotija, sól i pieprz, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Fasola Refrytowa: Frijoles Refritos, Frijoles Refritos (Fasola Refrydowana), oraz Frijoles Charros-Cowboy Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier 2 puszki fasoli i 1/2 szklanki wody w blenderze, aż będzie gładka.
Przenieść do dużej miski. Przecier pozostałe 2 puszki fasoli i pozostałe 1/2 szklanki wody, aż będzie gładka; pozostawić w blenderze.
Rozgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu. Jeśli używasz smalcu, stopić na patelni. Jeśli używasz boczku, gotuj, aż złoty i chrupiący, o 7 protokół. Łyżką szczelinową przełożyć boczek na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem; rezerwy na inne użycie.
Dodaj cebulę, cukier, i 1/2 łyżeczka soli do patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i światło złoty, o 7 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę. Zmiksować mieszaninę do blendera z fasolą i zmiksować na gładką masę.
Patelnia ciepła na średnim ogniu, aż zacznie palić.
Dodać wszystkie puréed fasoli i gotować, mieszając, aż zacznie zgęstnieć i przyciemnić w Kolorze, o 15 protokół.
Dodać ketchup, Worcestershire, i musztarda, ketchup i kontynuować gotowanie, mieszając i skrobanie dno patelni od czasu do czasu, aż fasola są pogrubione i ciemnieje w Kolorze, o 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Fasolę posypać skwarkami i serem; podawać.