Przyjazny przepis Ghost Cupcakes jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, przyprawa Pumpkin pie, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ghost Cupcakes, Ghost Cupcakes, oraz Mini Ghost Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 24 regularne wielkości muffin kubki z papierowych kubków do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
W dużej misce, beat Bisquick mix, cukier granulowany, brązowy cukier, 1/4 szklanki masła, przyprawa pumpkin pie, mleko, jajka i dynia z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 3 minuty. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie Spice
Cukier Granulowany
Mieszanka Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Dynia
Masło
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Wkładki Do Muffinów
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka cupcake wychodzi czysty. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
4
Tymczasem, w dużej misce, beat twarogu i 1/2 Puchar masła na niskiej prędkości o 30 sekund lub aż dobrze wymieszane. Beat wanilii i 2 szklanki cukru pudru na małej prędkości około 30 sekund lub po prostu do wymieszania, następnie na dużej prędkości około 1 minuty lub do puszystego. Ubić w pozostałych 2 1/2 szklanki cukru pudru, 1/4 szklanki na raz, na średniej prędkości. Jeśli jest zbyt miękki do kopca, dodaj dodatkowy cukier puder, łyżkę na raz, aż do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Wanilia
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Łyżka lukier do dużej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; naciśnij powietrze i uszczelkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
6
Wytnij końcówkę 1/2 cala z dolnego rogu torby. Wycisnąć worek do rurki około 2 łyżki lukier w kształcie ducha kopiec na każdej babeczce. Naciśnij 2 kawałki czekolady, płaskie boki na zewnątrz, do lukier dla oczu.