Fricassee of Game Hen z kremowymi porami i Vadoum

Fricassee of Game Hen z kremowymi porami i Vadoum
Fricassee kury dziczyzny z kremowymi porami i Vadoum jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 744 kalorie, 43g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka tureckiego lub, olej roślinny, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Fricassee of Game Hen z kremowymi porami i Vadoum, Kury Z Dziczyzny Nadziewane Dzikim Ryżem I Porami, oraz Kremowa Polenta z frytkami z Truflowanych grzybów.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim średnim garnku na średnim ogniu, aż się połyska. Gotować backbones i końcówki skrzydeł, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu odtłuszczając pianę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodać pozostałe składniki i gotować, odkryte, 30 protokół. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do czystego rondla, naciskając, a następnie odrzucając ciała stałe. Gotować wywar do zredukowania do około 2 szklanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1
Kury osuszyć i doprawić 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
2
Rozgrzać olej w głębokiej 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Brązowe kury w partiach (bez tłoczenia), obracając się raz, około 8 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przenieść na talerz.
4
Połówki białych i jasnozielonych części porów wzdłuż, a następnie pokroić na 1-calowe kawałki i umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
5
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni, następnie gotować pory z 1 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu i skrobanie się brązowe kawałki, aż pory zaczną mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
PorPor
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w magazynie, śmietanie i vadouvan. Kury Nestle, skórki do góry, do porów. Przykryć okrągłym papierem pergaminowym. Delikatnie dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
PorPor
StadoStado
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
7
Usuń pergamin i gotować na wolnym ogniu, aż kury są gotowane przez, o 10 minut więcej.
8
Kury przekładamy na talerz i gotujemy na wolnym ogniu, aby w razie potrzeby lekko zgęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
1
Fricassee można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić. Podgrzej delikatnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn