French Vanilla Summer Trifle

French Vanilla Summer Trifle
Przepis Francuski waniliowy letni drobiazg może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten deser ma 357 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukru granulowanego, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Letni Drobiazg Jagodowy, Letni Trifle Cheat, oraz Malinowy Waniliowy Drobiazg.

Instrukcje

1
Połącz brzoskwinie, brązowy cukier i cynamon, rzucając dobrze połączyć; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2
W średniej misce połączyć cukier granulowany, skrobię kukurydzianą, sól i żółtka, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Mleko rozgrzać w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Powrót mieszaninę mleka do rondla. Gotować mieszaninę na średnim ogniu 2 minut lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Wyjąć z ognia i wymieszać z ekstraktem z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
6
Łyżkę kremu do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Umieść miskę w dużej wypełnionej lodem misce na 15 minut lub do czasu ostygnięcia kremu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wyjąć miskę z lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Ułóż 10 chłoptasówpołówki, pokrój boki w górę, w jednej warstwie na dnie Sufla 1 1/2 kwarty lub naczynia drobiazgowego. Łyżka połowę mieszanki brzoskwini nad ladyfingers.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
10
Połowę kremu rozłóż na mieszance brzoskwiniowej. Ułóż 10 połówek ladyfinger, stojąc pionowo, wokół boku naczynia. Ułóż pozostałe 10 połówek ladyfinger, pokrój boki w górę, na wierzchu kremu. Łyżka pozostałej mieszanki brzoskwini nad ladyfingers.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 łyżeczek Likieru RumChata8 łyżeczek Likieru RumChata
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
11
Pozostały krem rozprowadzić na mieszance brzoskwiniowej. Przykryć i przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn