Francuskie Ukąszenia Cebuli

Francuskie Ukąszenia Cebuli
Francuskie ukąszenia cebuli mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 715 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, liść laurowy, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż plastry na dużej blasze do pieczenia i piec w piekarniku, aż złoty, o 8 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Ochłoń.
4
Tymczasem, masło i olej w 10-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż masło się stopi, następnie gotować cebulę, czosnek, liść laurowy, i tymianek z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odkryj patelnię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż głęboki złoty, o 10 do 15 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj wino i gotować, aż całkowicie odparuje, 1 do 2 protokół. Odrzuć ząbek czosnku, liść laurowy i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Liście LauroweLiście Laurowe
TymianekTymianek
WinoWino
7
Przełożyć do małej miski i ogrzać, przykryte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
9
Ułożyć tosty na dużej blasze do pieczenia, następnie ułożyć zaokrągloną łyżeczkę karmelizowanej cebuli i obficie posypać rozdrobnionym Gruyere. Broil 3-do 4-cali od ciepła, aż ser topi się, 1 do 2 minut (uważnie obserwować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
GruyereGruyere
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
* Cebulę można karmelizować 1 tydzień wcześniej i przechowywać w lodówce.* Kromki chleba można tostować, a ser rozdrobnić 3 dni wcześniej. Tosty przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej i przechowywać ser schłodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CebulaCebula
ChlebChleb
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje36
Ocena Zdrowia27
Magazyn