Francuskie Squabs z boczkiem i sosem pieczarkowym

Francuskie Squabs z boczkiem i sosem pieczarkowym
Przepis Francuskie Squabs z boczkiem i sosem grzybowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 811 kalorii, 20g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka wina, szalotki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Beefy French Dip Sandwich z pikantnym sosem Chrzanowo-grzybowym, SOS pieczarkowo-Boczkowy, oraz Pieczone Squabs z borowikami i sałatka z wiejskim chlebem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 najlepszych 100 win entuzjastów wina 2014Szata bladożółta z zielonymi refleksami.Aromat: dominacja Sauvignon Blanc ujawnia intensywne smaki białych kwiatów, cytrusów ibiałe owoce. Podczas gdy w ustach Semillon przynosi okrągłość, objętość i bogactwo zprzyjemne nuty owoców cytrusowych. Dobra żywotność prowadzi do wielkiego finału.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn