Francuskie Roladki Cebulowe

Francuskie Roladki Cebulowe
Francuskie cebulki mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jeśli masz masło, półksiężyc bułki obiadowe, mak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Francuskie Roladki Na Patelni Cebulowej, (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le, oraz Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Gęsta czerwień z wyraźnym fioletowym odcieniem. Nos jest wyrazisty i złożony, bogaty w świeże i dojrzałe aromaty owocowe, zwłaszcza wiśni czerwonej i wiśni morello, z odrobiną przypraw. Atak na owoce jest bogaty i elastyczny, środkowe podniebienie pełne i owocowe na jedwabistych taninach. Pokazując atrakcyjną długość na podniebieniu, ma świeże i pikantne wykończenie, które wyraża typowy charakter merlota i bardzo wysoką jakość vintage.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn