Francuskie Naleśniki Suzette

Francuskie Naleśniki Suzette
Przepis francuskie naleśniki Suzette może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 32 minuty. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako niedrogi poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 207 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok pomarańczowy, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Crêpes Suzette, Crepes Suzette, oraz Crêpes Suzette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat Bisquick mix, mleko i jajka w małej misce z widelcem lub wire trzepaczką do wymieszania. Lekko masło 8-calowa patelnia; ciepło na średnim ogniu, aż bąbelki. Dla każdej krepy, wlać 2 łyżki ciasta na patelnię; natychmiast obrócić patelnię, aż ciasto obejmuje dno. Gotować na złoty kolor. Uruchom szeroką szpatułkę wokół krawędzi, aby poluzować; obrócić i gotować drugą stronę, aż złoty kolor będzie brązowy. Naleśniki stos, umieszczając papier woskowany między każdym; zachować pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MasłoMasło
NaleśnikiNaleśniki
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ciepła 1/4 Puchar masła, skórka pomarańczowa, sok pomarańczowy i cukier do wrzenia w 10-calowej patelni, mieszając od czasu do czasu; zmniejszyć ogień. Dusić odkryte 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Likier rozgrzać w rondlu 1-ćwiartkowym, ale nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Fold crepes into fourths; miejsce w gorącym sosie pomarańczowym na patelni i skręcić raz. Ułóż naleśniki wokół krawędzi patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
PomarańczowyPomarańczowy
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać ciepły Likier do środka patelni i ostrożnie zapalić. Po śmierci płomieni umieść 2 naleśniki na każdym talerzu deserowym; łyżkę ciepłego sosu na naleśnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
NaleśnikiNaleśniki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn