Francuskie Naleśniki Suzette
Przepis francuskie naleśniki Suzette może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w okolicy 32 minuty. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako niedrogi poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 207 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok pomarańczowy, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Crêpes Suzette, Crepes Suzette, oraz Crêpes Suzette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat Bisquick mix, mleko i jajka w małej misce z widelcem lub wire trzepaczką do wymieszania. Lekko masło 8-calowa patelnia; ciepło na średnim ogniu, aż bąbelki. Dla każdej krepy, wlać 2 łyżki ciasta na patelnię; natychmiast obrócić patelnię, aż ciasto obejmuje dno. Gotować na złoty kolor. Uruchom szeroką szpatułkę wokół krawędzi, aby poluzować; obrócić i gotować drugą stronę, aż złoty kolor będzie brązowy. Naleśniki stos, umieszczając papier woskowany między każdym; zachować pokryte.
Ciepła 1/4 Puchar masła, skórka pomarańczowa, sok pomarańczowy i cukier do wrzenia w 10-calowej patelni, mieszając od czasu do czasu; zmniejszyć ogień. Dusić odkryte 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Likier rozgrzać w rondlu 1-ćwiartkowym, ale nie gotować.
Fold crepes into fourths; miejsce w gorącym sosie pomarańczowym na patelni i skręcić raz. Ułóż naleśniki wokół krawędzi patelni.
Wlać ciepły Likier do środka patelni i ostrożnie zapalić. Po śmierci płomieni umieść 2 naleśniki na każdym talerzu deserowym; łyżkę ciepłego sosu na naleśnikach.