Francuskie Herbatniki Cebulowe
Francuskie herbatniki cebulowe to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 19 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, dip cebulowy, wymieszać i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Francuskie Herbatniki Cebulowe, Francuskie Herbatniki Cebulowe, oraz Pyszne Francuskie Herbatniki Cebulowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. lekko nasmaruj blachę ciasteczkową skróceniem lub sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszaj dip, mleko i pietruszkę trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. Mieszać w Bisquick wymieszać, aż dobrze wymieszane. Uformuj ciasto na 12 rund; umieść na blasze ciastka.
Topy rund umyć roztopionym masłem.
Piec 7 do 8 minut lub do lekko złoty.