Francuskie Bochenki

Francuskie Bochenki
Francuskie bochenki mogą być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten przepis wegański serwuje 24 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Jeśli masz pod ręką sól, mąkę chlebową, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Mini Francuskie Bochenki, Bochenki Z Szynką, oraz Trzy bochenki w jednym podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać sól, cukier i 2 szklanki mąki. Beat aż gładkie. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Obrócić na mączną powierzchnię; ugniatać do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 6-8 minut.
4
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryć i pozostawić w ciepłym miejscu do podwojenia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Poncz ciasto w dół. Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Kształt W 12-in.- długie bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
6
Umieść stronę szwu w dół na natłuszczonej blasze do pieczenia. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Rozgrzej piekarnik do 450°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Posypać mąką kukurydzianą. Ostrym nożem zrób cztery płytkie cięcia na wierzchu każdego bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Piec 15-20 minut lub do złotego koloru. Fajne na drucianym stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn