Francuski w mgnieniu oka: stek z grilla Herbes de Provence
Francuski w mgnieniu oka: stek z grilla Herbes de Provence to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 91 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś liście z 2 łodyg rozmarynu, oliwy z oliwek, pieprzu i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: Creme Fraîche babeczki z lukrem Prowansalsko-lawendowym, Herbes de Provence Grillowana polędwiczka wieprzowa, oraz Steki jagnięce z Herbes de Provence i grillowaną słodką cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij mięso z lodówki na około 15 minut przed użyciem. Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim lub średnim ogniu. Rozgrzej piekarnik do 204°.
Osuszyć wołowinę papierowym ręcznikiem i dobrze doprawić solą i pieprzem. Zioła posiekać, wymieszać z czosnkiem i oliwą z oliwek. Przetrzyj mieszankę ziół na całej wołowiny. Podsmaż wołowinę 3 minuty na każdym z 4 długich boków i 1 minutę na płaskim końcu.
Umieść mięso na małej blasze do pieczenia i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 130°-4 do 5 minut. Pozostawić na 10 minut, a następnie pokroić.