Francuski w mgnieniu oka: Paillard wieprzowy Dijon ze szpinakiem i sałatką z kwiatów

Francuski w mgnieniu oka: Paillard wieprzowy Dijon ze szpinakiem i sałatką z kwiatów
Przepis francuski w mgnieniu oka: pasztet wieprzowy Dijon ze szpinakiem i sałatką kwiatową może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 3,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 40g białka, oraz 28g tłuszczu. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wstępnie umyte dziecko szpinak, mąka, kotlety wieprzowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać jadalne kwiaty, można śledzić to danie główne z Wegański Sernik Malinowo-Limonkowy ze skórką kokosową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: Swordfish Paillard z sałatką cytrusową, Francuski w mgnieniu oka: Sałatka z soczewicy Dijon z cytryną pieczone krewetki, oraz Francuski w mgnieniu oka: Tagliatelle z kwiatkiem cukinii Pistou dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Najpierw przygotuj sos sałatkowy. W słoiku połącz ocet, oliwę z oliwek, czosnek, musztardę zbożową, miód, crème fraiche oraz sól i pieprz. Przekręcić nasadkę i energicznie wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Funt kotlety wieprzowe, umieszczając je między dwoma kawałkami folii i uderzając je wielokrotnie wałkiem do ciasta, aż będą o grubości 1/2 cala. Dobrze doprawić solą i świeżo popękanym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
Ustaw swoją stację panierowania, wkładając mąkę do jednej patelni. Jajka i musztardę Dijon należy ubić razem z solą i pieprzem na drugiej patelni. Okruchy Panko i bagietki należy wrzucić razem na trzecią patelnię. Przełóż lekko pounded kawałki wieprzowiny przez wszystkie trzy stacje, otrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
BagietkaBagietka
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Podgrzać patelnię żeliwną na średnim ogniu i dodać tyle oleju, aby pokryć dno i podnieść się 1/4 cala lub tak -- wystarczy do płytkiego smażenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Gotować wieprzowinę około trzech minut z każdej strony, na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Przenieść do blachy do pieczenia i zakończyć gotowanie przez 5 minut w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Piękne złocistożółte ciało z bardzo drobnymi i trwałymi pęcherzykami.Wyrazisty nos żółtych owoców i brioche. Świeże i zrównoważone podniebienie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn