Francuski w mgnieniu oka: Haricots Verts du Sud
Francuski w mgnieniu oka: Haricots Verts du Sud może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 3,21 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, fasolę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Haricots Verts with Pancetta, Club 55 Haricots Verts, oraz Sałatka Haricots Verts.
Instrukcje
Rozgrzać olej w szerokim patelni wysokiej jednostronnej sauté na średnim ogniu, aż się połyska.
Dodać szalotki, i smażyć przez 3 1/2 protokół, często mieszając.
Dodaj czosnek, a 15 sekund później dodaj pastę pomidorową. Gotować przez 15 sekund, a następnie dodać werty fasolki. Wymieszać z mieszaniną pasty pomidorowej i dodać wino. Gotować przez 1 minutę, następnie dodać pomidory koktajlowe, doprawić solą i pieprzem.
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 30 minut.
Zdejmij pokrywkę i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.