Francuski w mgnieniu oka: Haricots Verts du Sud

Francuski w mgnieniu oka: Haricots Verts du Sud
Francuski w mgnieniu oka: Haricots Verts du Sud może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 2 i kosztuje 3,21 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, fasolę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Haricots Verts with Pancetta, Club 55 Haricots Verts, oraz Sałatka Haricots Verts.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w szerokim patelni wysokiej jednostronnej sauté na średnim ogniu, aż się połyska.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać szalotki, i smażyć przez 3 1/2 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Dodaj czosnek, a 15 sekund później dodaj pastę pomidorową. Gotować przez 15 sekund, a następnie dodać werty fasolki. Wymieszać z mieszaniną pasty pomidorowej i dodać wino. Gotować przez 1 minutę, następnie dodać pomidory koktajlowe, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Haricots VertsHaricots Verts
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 30 minut.
5
Zdejmij pokrywkę i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut.
6
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn