Francuski w mgnieniu oka: Campanelle z kawiorem z bakłażana

Francuski w mgnieniu oka: Campanelle z kawiorem z bakłażana może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 669 kalorii, 19g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka makaronu campanelle, płatków chili, soli koszernej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka( wakacje): kawior z czerwonej papryki w schłodzonych karczochach, Francuski w mgnieniu oka: łatwe niesamowite bakłażan Tian, oraz Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°.
Odetnij wierzchołki bakłażana i pokrój bakłażana na pół wzdłuż.
Posypać pokrojone powierzchnie bakłażana 1/4 łyżeczką soli i pozostawić w dużym durszlaku w zlewie, aby spuścić na 30 minut.
Odetnij górną piątą z główki czosnku i zawiń czosnek szczelnie w folię.
Włożyć czosnek do piekarnika.
Gdy czosnek był w piekarniku i bakłażan osuszony przez 30 minut, pat bakłażan suche i wrzucić połówki bakłażana z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Umieść bakłażan wycięty z boku na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia.
Umieść bakłażana z czosnkiem w piekarniku i piecz przez 30 minut (czosnek piecze się łącznie przez 1 godzinę), aż miąższ bakłażana będzie całkowicie miękki.
Przynieś duży garnek osolonej wody, aby zagotować makaron. Gdy bakłażan i czosnek wyjdą z piekarnika, zgarnij miąższ ze skóry bakłażana i umieść mięso w durszlaku z siatki nad zlewem, aby usunąć nadmiar płynu. Wycisnąć prażony czosnek do robota kuchennego i dodać odsączony bakłażan.
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek, ocet, bazylia, płatki chili, sól i pieprz do smaku. Uruchom maszynę, aż mieszanina bakłażana będzie gładka i aksamitna. Odstawić.
Gotować makaron aż tylko al dente, i rezerwy filiżankę wody makaronu przed odsączeniem.
Dodać makaron z powrotem do garnka, i dodać kawior z bakłażana, pół szklanki na raz, aż masz ubrany makaron dokładnie, ale lekko. Możesz dodać trochę wody z makaronu, łyżka po łyżce, aby w razie potrzeby rozrzedzić SOS.
Gorący makaron umieścić w dużej misce, a na wierzchu orzeszki piniowe, wstążki świeżej bazylii i dodatkową mżawkę oliwy z oliwek.
Podawać od razu, obok grillowanej ryby lub samodzielnie.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore]()
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Naszym celem każdego roku jest, aby naturalne wino, urocze, złożone, dobrze wyważone, z jego osobowością, najlepszym przedstawicielem rocznika, który możemy zrobić z naszym terroir.