Francuski w mgnieniu oka: Bernadette ' s Poisson à la Crème

Francuski w mgnieniu oka: Bernadette ' s Poisson à la Crème
Przepis francuski w mgnieniu oka: Bernadette ' s Poisson à la Creme jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 48g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, crème fraîche, filety z ryb, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Creme Fraîche, Francuski W Mgnieniu Oka: Pain Au Chocolat Cynamonowe Bułeczki Z Creme F, oraz Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Vanilla Bean Creme Brûlée dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. osusz rybę ręcznikami papierowymi i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połączyć czosnek i crème fraîche razem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Umieść ceramiczne naczynie do pieczenia bezpieczne dla piekarnika na środkowym stojaku gorącego piekarnika na 5 minut. Możesz użyć pojedynczych ceramicznych owalnych naczyń do pieczenia (5 1/2 przez 8 cali) lub dużego ceramicznego naczynia do pieczenia (9 przez 13 cali).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodaj 2 łyżki masła do gorącego naczynia (lub między czterema pojedynczymi naczyniami), za pomocą drewnianej łyżki, aby rozłożyć masło na dnie naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Umieścić skórę ryb-side-down na maślanym naczyniu do pieczenia. Przykryj crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane choć (nieprzezroczyste i łuszczące), o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
W międzyczasie, w 8 1/2-calowej patelni sauté, roztopić pozostałe masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać pomidory ze szczyptą cukru i szczyptą soli. Przykryć i gotować, aż pomidory zmiękną i pękną, o 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Wyjąć rybę z piekarnika, posypać bazylią i łyżką pomidorów na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Podawać natychmiast z ciepłym, chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn