Francuski w mgnieniu oka: Bernadette ' s Poisson à la Crème

Przepis francuski w mgnieniu oka: Bernadette ' s Poisson à la Creme jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 48g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, crème fraîche, filety z ryb, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj French in a Flash: Chaussons aux Pommes with Cinnamon Creme Fraîche, Francuski W Mgnieniu Oka: Pain Au Chocolat Cynamonowe Bułeczki Z Creme F, oraz Francuski w mgnieniu oka (Klasyczny): Vanilla Bean Creme Brûlée dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. osusz rybę ręcznikami papierowymi i doprawić solą i pieprzem.
Połączyć czosnek i crème fraîche razem w małej misce.
Umieść ceramiczne naczynie do pieczenia bezpieczne dla piekarnika na środkowym stojaku gorącego piekarnika na 5 minut. Możesz użyć pojedynczych ceramicznych owalnych naczyń do pieczenia (5 1/2 przez 8 cali) lub dużego ceramicznego naczynia do pieczenia (9 przez 13 cali).
Dodaj 2 łyżki masła do gorącego naczynia (lub między czterema pojedynczymi naczyniami), za pomocą drewnianej łyżki, aby rozłożyć masło na dnie naczynia do pieczenia.
Umieścić skórę ryb-side-down na maślanym naczyniu do pieczenia. Przykryj crème fraîche.
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane choć (nieprzezroczyste i łuszczące), o 12 protokół.
W międzyczasie, w 8 1/2-calowej patelni sauté, roztopić pozostałe masło na średnim ogniu.
Dodać pomidory ze szczyptą cukru i szczyptą soli. Przykryć i gotować, aż pomidory zmiękną i pękną, o 1 do 2 protokół.
Wyjąć rybę z piekarnika, posypać bazylią i łyżką pomidorów na wierzchu.
Podawać natychmiast z ciepłym, chrupiącym chlebem.