Francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou

Francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou
Przepis francuski w mgnieniu oka: Allumettes z Pistou może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 14 i kosztuje 49 centów za porcję. Ta przystawka ma 58 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Tilapia Z Estragonem Pistou, Francuski w mgnieniu oka: makaron ze słodkim groszkiem Pistou i Chèvre, oraz Francuski w mgnieniu oka: Tagliatelle z kwiatkiem cukinii Pistou dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto do pizzy umieścić w dużej misce lekko nasmarowane oliwą z oliwek. Przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym (nie dotykając ciasta) i przykryj suchym ręcznikiem kuchennym. Pozostawić do siedzenia w ciepłym miejscu i dowód na 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. zrób pistou, pulsując czosnkiem w robocie kuchennym, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodać bazylii i orzeszków piniowych i pulsować, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu maszyny strumień w oliwie z oliwek. Zeskrobać boki i ponownie pulsować, Aby włączyć. Doprawić solą i pieprzem, dodać ser. Puls do połączenia. Powinno być 3/4 szklanki pistou. Łyżkę do małej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozwałkować ciasto na powierzchni mąki na 16-calowy na 7-calowy prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Rozprowadzić 1/4 szklanki pistou na jednej stronie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Ciasto pokroić w długie pasma 1/2 cala. Twist kilka razy i umieścić na 2 pergaminu wyłożone blachy do pieczenia. Lekko umyj blaty allumettes oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec 20 do 25 minut, obracając patelnie w piekarniku, aż złoty i chrupiące. Spoko na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać w słoiczkach z dżemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia7
Magazyn