Francuski Deser Jabłkowy

Francuski Deser Jabłkowy
Francuski deser jabłkowy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis od Betty Crocker ma 289 fanów. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Francuski Deser Jabłkowy, Niemożliwie Łatwe Francuskie Jabłkowe Deserowe Kwadraty, oraz Grillowane Francuskie Kanapki Deserowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. smar 13x9-cala (3-quart) szklane naczynie do pieczenia ze skróceniem lub sprayem do gotowania. W małej misce, wymieszać 1 szklankę Bisquick mix, orzechy i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokroić w 3 łyżki jędrnego masła widelcem lub blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie krucha; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Jabłka rozłożyć w naczyniu do pieczenia. W średniej misce wymieszaj pozostałe składniki do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Polać jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Posypać polewą.
6
Piec około 55 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty; lekko ostudzić, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Podawać na ciepło w razie potrzeby z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn