Francuska zupa trzy cebulowa może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać Rosemary sprig, sherry, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 22 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Instrukcje
1
Rozgrzać masło i olej razem w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać cebulę, szalotkę i por, doprawić solą i pieprzem, do smaku. Wymieszać, aby połączyć i przykryć. Gotować, bez mieszania, aż cebula będzie miękka i zacznie brązowieć, około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
3
Odkryć, i nadal gotować, mieszając często, aż cebula są bogate brązowy kolor i dobrze karmelizowane, o 25 do 30 protokół. (Jeśli cebula zacznie przyklejać się do dna patelni lub palić, dodaj około 1 łyżki wody na raz.) Tymczasem zarezerwowany wierzch poru związać tymiankiem i rozmarynem za pomocą kawałka sznurka kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Smażone Krewetki, Obrane
4
Posypać mąkę na cebuli i gotować, mieszając, gotować się surowy smak mąki, o 2 do 3 protokół. Wymieszać bulion i 2 szklanki wody, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna patelni; dodać wiązkę ziół. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 20 do 25 protokół. Wymieszać w Worcestershire i usunąć z ognia. Usunąć wiązkę ziół, wymieszać z sherry i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Marynowana Fasolka Szparagowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Rozgrzej brojlery. Podzielić zupę między 4 (16-uncji) pieca dowód miski lub ramekins i ułożyć je na blasze do pieczenia. Na wierzchu każdej miski równomiernie z 2 plastrami bagietki i top z serem. Umieścić pod brojlerem, aż ser topi się i lekko rumiane, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego