Francuska zupa cebulowa z boczkiem

Przepis francuska zupa cebulowa z boczkiem może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 64G białka, 103g tłuszczu, oraz w sumie 1514 kalorii. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer boczek, bulion wołowy, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i mieszać boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową; osuszyć na papierowych ręcznikach. Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. kapie z patelni.
Na patelni dodajemy cebulę; gotujemy 20 min. lub aż do złotego brązu, często mieszając.
Dodać bulion, pieprz i tymianek; wymieszać. Dusić 15 min.
Zdjąć z ognia; wymieszać z boczkiem.
Brojler na ciepło. Zupa z kadzi na 5 miseczek żaroodpornych; na wierzch z pozostałymi składnikami.
Broil, 4 cale od ciepła, 2 do 3 min. lub aż sery stopią się i złocisto brązowy.