Francuska Zupa Cebulowa Gratinée
Francuska zupa cebulowa Gratinée może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, margaryny, chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa (Soupe à l ' oignon Gratinée), oraz Szybka Zupa Cebulowa Gratinée.
Instrukcje
Margarynę roztopić w holenderskim piekarniku lub dużym rondlu na małym ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 15 minut lub aż cebula są złociste i miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj bulion, kostkę bulionu, sos Worcestershire i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut.
Tymczasem, w średniej misce, połączyć sery.
Aby służyć, umieść 6 żaroodpornych misek na blasze z ciastkami, aby ułatwić pieczenie. Zupa z chochli do misek. Na wierzchu kromkę chleba tostowego, każdy posypać ok. 2 łyżkami masy serowej. Broil o 3 do 5 cali od ciepła przez 1 do 3 minut lub aż ser jest bąbelkowy.