Francuska Zupa Cebulowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej. To danie główne ma 373 kalorie, 17g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.67 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować przez 15 do 20 minut, lub do miękkości. Wymieszać z cukrem i solą; dalej gotować i mieszać do uzyskania złotego koloru.
Dodać mąkę; dobrze wymieszać.
Połącz mieszankę cebuli, bulion i wino lub bulion w 4-quart powolnej kuchence. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 3 do 4 godzin. Zupa z kadzi do misek odpornych na działanie pieca. Top z kromkami chleba; posypać serem. Dusić, aż ser będzie bąbelkowy i stopiony.