Francuska Zupa Cebulowa

Francuska Zupa Cebulowa
Przepis francuska zupa cebulowa jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta zupa ma 87 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz mało soli bulion wołowy, calvados, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. gotować cebulę w A12 " nonstick patelni na dużym ogniu, mieszajączawsze, aż miękkie i karmelizowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło i tossonions płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Zdjąć patelnię z podgrzewaniai wymieszać z Calvadosem. Przywróć patelnię do temperatury i kontynuuj gotowanie, aż Calvados isabsorbed, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj stockand doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż soupis zmniejszyła się do 4 filiżanek, o 5 protokół.Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZupaZupa
5
Umieść ramekiny na obramowanej arkuszu do pieczenia. Podziel zupę między ramekiny. Topeach ramekin z 1-2 kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Posypać 1/4 szklanki sera na każdej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Prześcieradło z ramekinami do piekarnika i makaronu, aż ser będzie bąbelkowy i brązowyw plamki, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
8
W porcji: 382 kalorie, 13 gramów tłuszczu, 46 gramów węglowodanów
9
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn