Francuska Zupa Cebulowa

Przepis francuska zupa cebulowa jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta zupa ma 87 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz mało soli bulion wołowy, calvados, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. gotować cebulę w A12 " nonstick patelni na dużym ogniu, mieszajączawsze, aż miękkie i karmelizowane, o 15 protokół.
Dodać masło i tossonions płaszcz.
Zdjąć patelnię z podgrzewaniai wymieszać z Calvadosem. Przywróć patelnię do temperatury i kontynuuj gotowanie, aż Calvados isabsorbed, około 30 sekund.
Dodaj stockand doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż soupis zmniejszyła się do 4 filiżanek, o 5 protokół.Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Umieść ramekiny na obramowanej arkuszu do pieczenia. Podziel zupę między ramekiny. Topeach ramekin z 1-2 kromki chleba.
Posypać 1/4 szklanki sera na każdej.
Prześcieradło z ramekinami do piekarnika i makaronu, aż ser będzie bąbelkowy i brązowyw plamki, o 4 protokół.
W porcji: 382 kalorie, 13 gramów tłuszczu, 46 gramów węglowodanów