Francuska Szarlotka z polewą z twarogiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj francuskiego szarlotki z topionym serem. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Francuska Szarlotka z polewą z twarogiem, Tosty francuskie z twarogiem pieczone z polewą truskawkową, oraz Jabłko ciasto marchewkowe naleśniki z polewą serem klonowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową patelnię.
Połącz 1/4 szklanki masła, biały cukier, jajko, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, sodę, mąkę, orzechy, jabłka, 1 łyżeczkę wanilii i gorącą wodę w podanej kolejności. (Ciasto będzie grube).
Piec przez 45 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).
Podawać z lukrem twarogowym. Aby zrobić lukier: wymieszać serek śmietankowy, 3 łyżki masła, 1/2 łyżeczki wanilii i przesiany cukier cukierniczy. Beat until smooth. Może służyć na ciepło lub ciepło. Ponadto, można przechowywać w lodówce i niech topping twarogu ustawić na zimny deser.