Francuska soczewica z kiełbasą, zwiędłą rukolą i musztardą Dijon

Francuska soczewica z kiełbasą, zwiędłą rukolą i musztardą Dijon to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 35 fanów. Mieszanka cebuli, liści laurowych, soczewicy puy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Przegrzebki ze zwiędłym szpinakiem i sosem musztardowym Dijon, Sałatka Z Rukoli Z Francuską Soczewicą, Wędzonym Kurczakiem I Pieczonym, oraz Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej, prostej patelni z pokrywką, aż olej połyśnie, następnie dodać kiełbasę. Wymieszaj kiełbasę na brązowo przez kilka minut, gotując, aż tłuszcz się wydłuży i kiełbasa będzie bardzo chrupiąca. Zmniejszyć ogień, jeśli kiełbasa wygląda jak będzie palić.
Podczas gdy kiełbasa jest brązowieje, trim 1/8 do 1/4 cala od korzenia i kwiat końce cebuli (pozostawiając tyle, aby liście cebuli pozostanie nienaruszone), a następnie pokroić na pół.
Usuń skórkę i cebulę z goździkami.
Dodaj do patelni z soczewicą, liśćmi laurowymi i 4 1/2 szklanki wody. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować i przykryć. Gotować, aż soczewica są miękkie, ale nadal mają kęs, o 45 protokół. Po pół godzinie gotowania dodaj szczyptę soli do soczewicy (zastrzegając, aby dodać na koniec).
Po zakończeniu soczewicy wyłącz ogrzewanie i złóż musztardę i rukolę, aż rukola po prostu zwiędnie. Sól do smaku i podania.