Francuska soczewica z kiełbasą, zwiędłą rukolą i musztardą Dijon

Francuska soczewica z kiełbasą, zwiędłą rukolą i musztardą Dijon
Francuska soczewica z kiełbasą, zwiędłą rukolą i musztardą Dijon to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Ten przepis od Serious Eats ma 35 fanów. Mieszanka cebuli, liści laurowych, soczewicy puy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Przegrzebki ze zwiędłym szpinakiem i sosem musztardowym Dijon, Sałatka Z Rukoli Z Francuską Soczewicą, Wędzonym Kurczakiem I Pieczonym, oraz Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej, prostej patelni z pokrywką, aż olej połyśnie, następnie dodać kiełbasę. Wymieszaj kiełbasę na brązowo przez kilka minut, gotując, aż tłuszcz się wydłuży i kiełbasa będzie bardzo chrupiąca. Zmniejszyć ogień, jeśli kiełbasa wygląda jak będzie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Podczas gdy kiełbasa jest brązowieje, trim 1/8 do 1/4 cala od korzenia i kwiat końce cebuli (pozostawiając tyle, aby liście cebuli pozostanie nienaruszone), a następnie pokroić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Usuń skórkę i cebulę z goździkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj do patelni z soczewicą, liśćmi laurowymi i 4 1/2 szklanki wody. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować i przykryć. Gotować, aż soczewica są miękkie, ale nadal mają kęs, o 45 protokół. Po pół godzinie gotowania dodaj szczyptę soli do soczewicy (zastrzegając, aby dodać na koniec).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Po zakończeniu soczewicy wyłącz ogrzewanie i złóż musztardę i rukolę, aż rukola po prostu zwiędnie. Sól do smaku i podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
SoczewicaSoczewica
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn