Francuska Cebulowa Zapiekanka Z Indyka

Francuska cebulowa zapiekanka z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 271 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka tymianku, skondensowana zupa cebulowa campbell ' s®, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Podobne przepisy to Francuska Zapiekanka Cebulowa, Francuska Zupa Cebulowa Zapiekanka, oraz Francuskie cebulowe ciasto pasterskie z indyka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 2-ćwiartowe płytkie naczynie do pieczenia sprayem do gotowania.
Jajka, zupę, mleko, 1/2 szklanki sera i 1 łyżkę tymianku ubić w dużej misce widelcem lub trzepaczką.
Dodać kostki chleba i indyka. Wymieszać i wcisnąć kostki chleba do mieszaniny mleka do pokrycia.
Wlać mieszaninę chleba do naczynia do pieczenia.
Posypać pozostałym serem i tymiankiem.
Piec przez 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Mouton Cadet Bordeaux Rouge]()
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Gęsta czerwień z wyraźnym fioletowym odcieniem. Nos jest wyrazisty i złożony, bogaty w świeże i dojrzałe aromaty owocowe, zwłaszcza wiśni czerwonej i wiśni morello, z odrobiną przypraw. Atak na owoce jest bogaty i elastyczny, środkowe podniebienie pełne i owocowe na jedwabistych taninach. Pokazując atrakcyjną długość na podniebieniu, ma świeże i pikantne wykończenie, które wyraża typowy charakter merlota i bardzo wysoką jakość vintage.