Formowana Sałatka Jajeczna
Formowana sałatka jajeczna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz seler, sól, żelatynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć żelatynę można śledzić to danie główne z Kremowy deser żelatynowy z jagodami, ananasem i cytryną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Żurawinowa Formowana, Sałatka Z Rabarbaru Formowanego, oraz Formowana Sałatka Truskawkowa podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zmiękcz żelatynę w wodzie przez 5 minut. Mieszać na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści.
Trzepaczka w majonezie. Wymieszać jajka.
Dodać seler, czerwoną paprykę, cebulę, przyprawy, sól i pieprz; dobrze wymieszać.
Wlać do formy o pojemności 8 filiżanek pokrytej sprayem do gotowania. Wyluzuj przez noc.
Unmold na półmisku do serwowania. W razie potrzeby użyj szynki jako ozdoby po bokach formy lub umieść kilka kawałków w środku, jeśli użyjesz formy pierścieniowej.