Fondue Z Twarogiem

Fondue Z Twarogiem
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Fondue z serem śmietankowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz serek śmietankowy, musztarda w proszku, sól czosnkowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 29%. Podobne przepisy to Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Serowe, oraz Fondue Serowe.

Instrukcje

1
Gotować i mieszać ser i mleko w rondlu na średnim ogniu, aż ser prawie się rozpuści, 5 do 7 minut. Wymieszać sherry, musztardę, czosnek, pieprz i gałkę muszkatołową; nadal gotować i mieszać na średnim ogniu, aż ser topi się całkowicie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MusztardaMusztarda
SerSer
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn