Fondue Z Serem Szwajcarskim
Fondue z serem szwajcarskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 316 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, chleb, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fondue Z Serem Szwajcarskim, Fondue Z Serem Szwajcarskim, oraz Fondue Z Serem Szwajcarskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1/4 szklanki bulionu zmiksować na skrobię kukurydzianą; odstawić.
Potrzyj garnek do fondue lub rondel z pokrojonymi bokami czosnku; Odrzuć czosnek.
Dodaj pozostałe 3/4 szklanki bulionu i wina do garnka do fondue.
Podgrzać na średnim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie bulgotać.
Dodać ser, trochę na raz, mieszając, aż ser topi się przed dodaniem więcej.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować przez 1 minutę.
Doprawić gałką muszkatołową i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Podawać z kostkami chleba do zanurzenia.