Fondue Z Serem Szwajcarskim
Fondue z serem szwajcarskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, skrobi kukurydzianej, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Fondue Z Serem Szwajcarskim, Fondue Z Serem Szwajcarskim, oraz Fondue Z Serem Szwajcarskim.
Instrukcje
1/4 szklanki bulionu zmiksować na skrobię kukurydzianą; odstawić.
Potrzyj garnek do fondue lub rondel z pokrojonymi bokami czosnku; Odrzuć czosnek.
Dodaj pozostałe 3/4 szklanki bulionu i wina do garnka do fondue.
Podgrzać na średnim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie bulgotać.
Dodać ser, trochę na raz, mieszając, aż ser topi się przed dodaniem więcej.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować przez 1 minutę.
Doprawić gałką muszkatołową i pieprzem. Trzymaj ciepło.
Podawać z kostkami chleba do zanurzenia.