Fondue z serem pleśniowym z pomidorkami Cherry i pieczoną cebulą Cipollini

Fondue z serem pleśniowym z pomidorkami Cherry i pieczoną cebulą Cipollini
Fondue z serem pleśniowym z pomidorkami Cherry i pieczoną cebulą Cipollini wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 766 kalorii, 17g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cebulę cipollini, masło, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Cebula Cipollini, Linguine z boczkiem, cebulą, pomidorami i serem pleśniowym, oraz Balsamiczna Prażona Cebula Cipollini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: drewniane szaszłyki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Za pomocą małego noża do parowania obrać i podzielić cipollini.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Karmelizować cebulę na dużym ogniu przez około 5 minut, przenieść patelnię do piekarnika i nadal gotować przez około 8 do 10 minut, aż cebula są ładnie karmelizowane i całkowicie gotowane przez cały, wyjąć z patelni na talerz i lekko ostudzić. Ułóż pomidory koktajlowe i cebulę na talerzu ze szaszłykami do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
W małym rondlu, na średnim ogniu, roztopić masło i gotować, aż dopiero zaczyna brązowieć. Natychmiast dodać tymianek i czosnek. Gotować przez 2 minuty, mieszając, aby zapobiec brązowieniu czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Dodać krem, podnieść ogień do średniej, doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć krem o 1/3, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Dodać ser i mieszać, aż ser się roztopi i mieszanina będzie gładka, doprawić, do smaku, pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
9
Wlać sos do garnka do fondue i ustawić na świecy, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Umieścić półmisek warzyw i szaszłyków obok i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn