Fondue Z Serem Cheddar

Fondue Z Serem Cheddar
Fondue z serem Cheddar to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 61 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka krakers barrel ostry ser cheddar, szary musztarda Poupon dijon, bulion z kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ser Cheddar Pizza Fondue, Melting Pot Cheddar Cheese Fondue, oraz Fondue z serem Cheddar (dzięki uprzejmości Melting Pot) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion do wrzenia w średnim rondlu. W międzyczasie wymieszaj skrobię kukurydzianą i musztardę, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MusztardaMusztarda
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Mieszankę musztardy ubić na bulion. Wymieszać z serem; gotować na średnim ogniu 10 min. albo aż ser się rozpuści i sos będzie dobrze wymieszany, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SerSer
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn