Fondue Z Owocami Mango
Fondue z owocami Mango może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka Mango, mleko kokosowe, krem kokosowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fondue Z Owocami Mango, Fondue Owocowe Toffi, oraz Letnie owoce z Fondue Pralinowym.
Instrukcje
W małym rondlu połącz pokrojone w kostkę mango, krem kokosowy, mleko kokosowe i imbir. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, tak aby nie przypalić na dnie. Dusić około 15 minut, zdjąć z ognia i wymieszać z masłem. Opróżnij zawartość garnka do blendera lub robota kuchennego i puree, aż będzie gładka.
Dodaj sok z limonki i zmiksuj, aby połączyć.
Wlać mieszaninę do miski.
Podawać z herbatnikami czekoladowymi i ladyfingers.
Nota szefa kuchni: Coco Lopez to krem kokosowy, który jest wytwarzany z mleka z pulpy kokosowej zmieszanej z cukrem trzcinowym. Jest zwykle używany w tropikalnych napojach, takich jak Pina Coladas.