Fondue Z Musztardą Złotą

Fondue Z Musztardą Złotą
Złota musztarda Fondue może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 6G tłuszczu i w sumie 144 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 33 centów za porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, musztardę dijon, chleb żytni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Fondue wołowe z sosem musztardowo-majonezowym, Musztarda Złocistożółta, oraz Złota Polenta i jajko z sosem musztardowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małym ciężkim rondlu połącz cukier, mąkę i sól. Dodaj 3/4 szklanki śmietany i musztardy, aż będą gładkie. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i będzie musować. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Połącz żółtko i pozostałą śmietanę. Wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z mieszanką żółtka jaja; wróć wszystko na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadź do delikatnego wrzenia; gotuj i mieszaj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszaj ocet. Trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
5
Podawać z preclami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn