Fondue Z Krewetkami

Fondue Z Krewetkami
Fondue krewetkowe to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sos worcestershire, serek, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Fondue Z Krewetkami Bouillabaisse, Fondue z przegrzebków, krewetek i ryb, oraz Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway.

Instrukcje

1
Roztopić śmietanę, serek, zupę krewetkową, sos Worcestershire i sól czosnkową na małym ogniu w średniej wielkości garnku. Gotować, aż stopi się razem, a mieszanina ma kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KrewetkiKrewetki
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać mieszaninę do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawać na gorąco.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn