Fondue Serowe

Fondue Serowe
Fondue serowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 576 kalorii, 20g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. 630 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka wina, szwajcarskiego sera, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę ze skrobi ziemniaczanej, możesz podążać za tym daniem głównym z Bezglutenowe pierniki czekoladowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serious Cheese: Super Bowl beer and Cheese Fondue, Fondue Z Trzema Serami, oraz Fondue Z Serem Oka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Potrzyj wnętrze garnka do fondue (lub zapiekanki) ząbkiem czosnku. Jeśli używasz naczynia do przetarcia, dodaj tylko tyle wody, aby pokryć dno patelni, aby ją chronić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Pokrojony w kostkę ser wymieszać z mąką ziemniaczaną i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ZiemniaczanaMąka Ziemniaczana
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
3
Wlać wino do naczynia i podgrzać. Gdy wino jest podgrzane, dodać powlekany ser. Doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu, mieszając trzepaczką drucianą, aż ser topi się i dobrze wymieszać z winem. Doprawić startą gałką muszkatołową, solą i pieprzem. Kiedy będziesz gotowy do podania, ubijaj kirsch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
KirschKirsch
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Podawać z kostkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn