Fondue o zapachu jabłek może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 28g tłuszczu i w sumie 608 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,83 USD za porcję. 59 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka calvados, bagietki, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowy Pudding Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 51%. Spróbuj Fondue O Zapachu Jabłek, Iskrzący, Pachnący Wanilią Cider Jabłkowy Party Punch, oraz Karmelowe Fondue Jabłkowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W rondlu na średnim ogniu podgrzej Wino i calvados do wrzenia. Zmniejsz ogień do średniego. Wrzucić sery ze skrobią kukurydzianą, a następnie wmieszać je do wina małymi partiami drewnianą łyżką. Dopraw fondue gałką muszkatołową i odrobiną pieprzu do smaku. Zagęścić fondue, ale często mieszać, aby było gładkie, upewniając się, że nigdy się nie zagotuje. Wyreguluj płomień pod garnkiem do fondue po przeniesieniu go na stół, aby utrzymać fondue na niskim, okazjonalnym bąbelku.