Fondue Do Pizzy Wolno Gotującej
Przepis powolna kuchenka Pizza Fondue może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 55 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 31 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ser mozzarella, bulion wołowy, chleb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Powolna Kuchenka Pizza Fondue, Powolna Kuchenka Czekoladowe Fondue, oraz Powolna Kuchenka Czekoladowe Fondue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskać wewnątrz 3-do 4-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania. W wolnej kuchence wymieszaj sery, sos do makaronu i wino.
Przykryć; gotować na wysokiej temperaturze ustawienie 45 do 60 minut.
Mieszaj, aż ser będzie gładki. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobaj stronę powolnej kuchenki, aby zapobiec przypaleniu krawędzi fondue. Zmniejsz ustawienie ciepła do niskiego.
Podawać fondue z kostkami chleba i drewnianymi kostkami lub widelcami do fondue do zanurzenia. Fondue wytrzyma do 4 godzin.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.